Noul poligon moto de examinare

Incepand cu anul 2023 examinarea moto va avea loc si in poligonul Autosport!

Dispunand de cele 6 piste de examen, detinem cel mai mare poligon moto din Bucuresti, situat in sectorul 3 pe str. Drumul Gura Badicului.

Va punem la dispozitie un loc special amenajat pentru motociclişti, unde aceştia pot învăţa să conducă şi să îşi îmbunătăţească abilităţile de motociclist.

Poligonul nostru este ideal pentru începători, deoarece le oferă ocazia de a învăţa să conducă într-un mediu controlat, în care nu există riscul de a se ciocni cu alte vehicule sau de a face accidente. De asemenea, poligonul nostru poate fi folosit şi de motocicliştii mai experimentaţi, care îşi doresc să îşi îmbunătăţească manevrarea motoarelor şi să înveţe trucuri noi.

In poligonul scolii de soferi Autosport se efectueaza cursuri de instruire, unde motocicliştii începători pot învăţa regulile de circulaţie, tehnicile de condus şi elementele de bază ale mecanicii motocicletei.

Poligonul Autosport reprezinta si un loc de întâlnire pentru motocicliştii din zonă, care se pot întâlni pentru a discuta despre motoare şi pentru a face curse între ei. De asemenea, tot aici se pot efectua competiţii şi evenimente moto.

Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button