Autosport

Avand o vechime de peste 10 ani in domeniu, si bazandu-ne pe experienta acumulata in timpul pregatirii a mii de elevi, scoala noastra va asteapta asigurandu-va cele mai bune conditii de instruire. Dintre acestea marea majoritate ne-au devenit colegi de trafic, gradul de promovabilitate al scolii fiind foarte ridicat Scoala este localizata in intrersectia soseaua Pantelimon cu soseaua Morarilor – Fundeni fiind usor de gasit si de ajuns cu mijloacele de transport in comun
Profesorii nostri va asteapta la orele de pregatire teoretica, in sali largi, spatioase, dotate cu aer conditionat si aparatura de ultima generatie (soft-uri didactice, monitoare touch screen, simulatoare teoretice).

Avantajele scolii de soferi Autosport Bucuresti

Amplasare – Scoala se afla amplasata in intersectia sos. Pantelimon cu sos. Morarilor -Fundeni, fiind usor de ajuns si de gasit !

Tramvai 14, 55, 46, Autobuz 104, 253, Metrou Costin Georgian

Diversitatea de cursuri oferite:
-Curs normal
-Curs cu orar preferential
-Curs de protocol dimensiune

Oferim scolarizare pentru toate categoriile „A, B, C, CE, D” in acelasi loc si puteti beneficia de ofertele noastre pentru mai multe categorii
Scoala are o capacitate foarte mare de scolarizare, experienta de peste 10.000 de elevi scolarizati, promovare foarte mare atat la examenul teoretic cat si la cel practic.

Scroll to Top
Call Now Button