Personalul scolii de soferi

PERSONALUL

La inscriere veti fi informati si sfatuiti de personalul secretariatului despre tot ce aveti nevoie cu privire la absolvirea cursurilor scolii de soferi.

Urmeaza completarea tuturor formalitatilor necesare pentru inscriere iar dupa aceasta veti face cunostinta cu profesorii care va vor indruma din punct de vedere teoretic.images (14)

DIN PUNCT DE VEDERE AL PERSONALULUI

PENTRU PREGATIREA TEORETICA SCOALA BENEFICIAZA DE APORTUL A TREI PROFESORI DE LEGISLATIE RUTIERA, DOI PROFESORI CUNOASTEREA AUTOVEHICULULUI SI MECANICA SI UN MEDIC PRIM AJUTOR

PENTRU REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR ORGANIZATORICE LEGATE DE  SECRETARIAT (ASISTENTA INSCRIERE, ELIBERARE FORMULARE,ASISTENTA ALCATUIRE DOSAR, PROGRAMAREA ORELOR DE LEGISLATIE SI CONDUCERE ETC. ) BENEFICIEM DE APORTUL  A  TREI SECRETARE AMABILE SI PREGATITE. DE ASEMENI CONDUCEREA SCOLII VA STA ORICAND LA DISPOZITIE PENTRU REZOLVAREA ORICAROR PROBLEME APARUTE.

IMPORTANT !

TOT PERSONALUL NOSTRU ESTE ATESTAT PROFESIONAL DE AUTORITATILE COMPETENTE,SI SELECTIONAT CU ATENTIE.

DE ASEMENI PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR CU SECRETARIATUL SCOALA VINE IN INTAMPINAREA DUMNEAVOASTRA CU UN PROGRAM EXTINS AL SECRETARIATULUI, LUNI-VINERI: 09-20, SAMBATA : 09-13

IN CEEA CE PRIVESTE EFECTUAREA ORELOR TEORETICE SCOALA PUNE LA DISPOZITIE UN PROGRAM EXTINS SI PERMANENT DE CURSURI TEORETICE ;

Pentru pregatirea practica veti beneficia de aportul a 15 instructori experimentati, calmi si rabdatori.images (36)

Dintre acestia cel putin 10 sunt atestati pentru mai multe categorii de instructor, ceea ce demonstreaza o preocupare continua pentru un orizont cat mai larg de cunostinte si o pregatire pentru toate categoriile.

De altfel va invitam sa va exprimati impresiile dumneavostra in acesta privinta la rubrica PAREREA DUMNEAVOASTRA sau prin completarea chestionarelor de la finalul scolii. Acest lucru ne ajuta foarte mult pentru a imbunatati calitatea serviciilor prestate cat si relatia instructor-elev.

De asemenea eventualele critici aduse personalului nostrum ne va ajuta sa indreptam neajunsurile constatate

 Suntem preocupati in a va asigura succesul in obtinerea permisului de conducere pentru ca astfel ne asiguram la randul nostru si recomandarea dumneavoastra catre alti elevi.

Scroll to Top
Call Now Button