Parc Moto

Parc MOTOPARC MOTO:

Activitatea moto se desfasoara in poligonul Ilioara unde societatea noastra are contract.

Tot acolo veti gasi si un punct mobil de informare si inscrieire la cursurile scolii.

Numarul de elevi scolarizati in 2012 (peste 500) si gradul ridicat de promovabilitate la examen al acestora (peste 90%) ne indreptateste sa spunem ca avem cea mai mare scoala moto din oras (poate chiar din tara). Un numar de cinci instructori pasionati si cu o bogata experienta in doemniu sunt gata sa va ajute pentru a dobandi abilitatile practice in cel mai placut, usor si rapid mod. motociclete

Din parcul nostru moto folosit la instructaj enumeram: BMW 1100GS, HONDA GL 500, HONDA CB 500, HONDA CB 450, CAGIVA ROADSTER, KAWASAKI EL 250, SUZUKI GS 500, SUZUKI GN 250, SUZUKI GN 125, SUZUKI GS 400, YAMAHA XJ600 DIVERSION.

Pentru categoria AM ne-am pregatit cu mopede PEUGEOT si APRILIAimages (11)

Pentru imbunatatirea sigurantei elevilor scoala pune la dispozitie pe timpul pregatirii practice echipament de protective corespunzator: casca, armura, genunchere, manusi, cagula.De asemeni tot pentru asigurarea sigurantei pregatirii moto scoala pune la dispozitie diverse manual internationale. Tot aici puteti incerca si diverse scheme de poligon dupa care se face pregatirea in tari ca: SUA, Germania, Franta, Italia.

De asemeni toti instructorii moto ai scolii sunt pregatiti pentru noile reglemntari legislative in domeniu privind pregatirea si examinarea in traseu a candidatilor.

Tot pentru a fi in conformitate cu ultimele modificari, scoala dispune de cate cel putin doua autovehicole pentru fiecare din cele 4 categorii: AM, A1, A2, si A.

Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button